... har de altid heddet hos os. Lotte lærte mig dem tilbage fra tiden i Sorø. Helt enkelt!
Nogenlunde store kartofler
Et ovnfast fad
Olivenolie
Salt, peber,
Evt. drys, fx. sesamfrø eller friske, hakkede krydderurter
Skrub kartoflerne og del dem i både
Put en sjat olivenolie i en stor, ren frysepose pose og put kartoflerbådene i. Ryst godt, så bliver kartoflerne let filmede af olien, men får ikke får meget fedt.
læg dem i et ildfast fad. Hvis sesamdrys eller andet, der skal bages med, så drys...ellers salt og peber. I ovnen ca. 30-45 minutter ved 180-200 grader.
Steger fint med i ovnen til andre retter også. Fx. farsbrød.
Hvis de skal have hakkede krydderurter, så tilsættes de, når kartoflerne er taget ud af ovnen, brune og sprøde. Lav altid dobbelt så mange, som hvis du bare skulle lave kogte kartofler, de går som varmt brød!
tirsdag den 25. august 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar