(Kan også laves med revet squash eller græskar - denne er en ældgammel biodynamisk version, som vi fik af Idas dagplejemor Janne i Birkerød)
2 dl sund olie, fx. tidselolie, rapsolie eller hørfrøolie
300 g. lys farin
4 æg
275 g. hvedemel iblandet:
1 tsk. vanillesukker
2 tsk. bagepulver
½ tsk salt
1 tsk tvekulsurt natron
2 tsk kanel
Tilføj derefter:
50 g. hakkede nødder
1 dl. rosiner
375 g. revne gulerødder.
Glasur: en halv bakke philadelfia smøreost (natural) og flormelis.
Fremgangsmåde:
Rør tingene sammen i den rækkefølge de står på listen. Put krydderier etc ned i melet. Vend gulerødderne i til sidst.
Bages i en lille bradepande ved 180 grader ca 30 minutter. Lad kagen køle lidt før du glaserer
Glasur:
Rør ½ bakke Philadelfia smøreost sammen med flormelis til det får en god 'cremet' glasurkonsistens. Glaser kagen. Det skal helst have et par timer til at sætte sig lidt. Til gengæld holder kagen mange dage i køleskabet.
onsdag den 20. oktober 2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar