onsdag den 19. oktober 2011

Lykkes knækbrød

At hjemmebagt knækbrød kan smage så fantastisk - det er jeg forbavset over. Tak for opskriften, Lykke!

1 dl solsikkekerner
1 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl græskarkerner
1 dl havregryn
2 tsk salt
1 tsk bagepulver
3½ dl mel (blandet, fx 2½ dl hvedemel og 1 dl rugmel)

1 dl olie (solsikke/raps)
2-3 dl vand.


Fremgangsmåde:

Bland alt det tørre godt og tilsæt så vand og olie. Smid en klump dej mellem 2 stykker bagepapir og rul det tyndt ud med en kagerulle. Forskær knækbrødet før det bages. Denne portion er til 3 bradepander.
Bag ved 1750 varmluft i 12-15 minutter.

Smager fantastisk med ost, men kan også bruges som snack uden noget.

1 kommentar:

Mie Burchardi sagde ...

Man kan også sagtens lave dem kun med rugmel - som gammeldags svensk rugbrød :) men super lækre!!