Med tanker til Lena og Mie og en dejlig aften i haven...
Laves på en dejlig sommerdag!
Køb et godt stykke laks hos en velanskrevet fiskehandler, det er lige så dyrt som oksemørbrad, men smager også lige så godt! Det smager h e l t anderledes end laksen fra Netto.
NB: Det er 1 helt stykke laks - ikke portionsstykker.
Desuden skal du bruge ingredienser til vindrue/aspargessalat og et godt brød - evt. italiensk.
Dild eller brøndkarse er godt til.
Sæt gang i din kuglegrill til indirekte varme (Se længere nede i højre spalte her på siden)
Mens den varmer dækker du et smukt bord til dine venner, trækker en flaske kølig Chardonnay op og tilbereder grønne asparges til salaten. Smør grillristen lidt med olie.
Når grillkullene er hvide i toppen fordeles de ude i siderne af kuglegrillen og laksen lægges på risten på skindsiden. Dryp den med lidt lime eller citron + salt og peber. Låget på! Lad være med at se til den, før der er gået et kvarter.
Laks til 3-4 personer skal have ca. 20 minutter, den skal ikke vendes.
Når laksen er færdig, så pak den ind i sølvpapir 5 minutter, før den serveres med citron/lime, dild, drue/aspargessalat og brød.
Til dessert kan du bruge den varme grill til Frugtkebab med is.
fredag den 25. september 2009
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar