Den har jeg selv fundet på :-)
Et par kartofler
et par løg
et par gulerødder
2-3 fed hvidløg
andre urter: persillerod, selleri, pastinak
Et skvæt olivenolie
evt. et par porrer
1 bk. Philadelfia Light
Persille / Madbrød ell. flûtes
Skræl alle grøntsager - undtagen porrer - og skær dem i store tern
Varm olien i en gryde
Svits grøntsagsternene - minus porrerne - i olien, indtil de dufter stegt. Tilsæt et par liter vand, sådan at det hele er lige lidt mere end dækket.
Lad koge i ca. 15. minutter.
Imens: Rens porrerne, skær dem i stykker på 3-4 cm og kog dem i mikroovnen i ca 4 minutter (med lidt vand)
Blend suppen lidt med en stavblender, tilsæt flødeosten, blend til det er så groft/fint som du vil have.
Smag til med salt og hvid peber.
Tilsæt porrerne og lad dem varme.
Server.Et drys hakket persille er både pænt og sundt. Brød til.
Alle bliver mætte.
søndag den 2. marts 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar