onsdag den 20. oktober 2010

Kyllingebryst med pasta og gorgonzolasovs

1 kyllingebryst per person
1 pakke frisk fettucine-pasta per 2 personer

1 pakke gorgonzola per 4 personer
1/4 piskefløde per 4 personer.

Steg kyllingebrysterne almindeligt
Kog pastaen som det står på pakken

Gorgonzolasovsen kan laves i mange versioner.

I min version varmes 1/4 liter piskefløde i en kasserolle og når den er varm brækkes gorgonzolaen i stykker og varmes med. Pisk til det er en sovs.

Andre varmer skummetmælk, opløser grogonzolaen i og jævner med meljævning til passende konsistens. Og så kan man vel tage alle varianterne derimellem med hensyn til fedme i mælkeprodukterne. Vælg selv.

Det smager rigtigt godt, men kalder lidt på syre, så steg evt. en halv tomat per person som tilbehør, det ser også godt ud på tallerkenen. (Når kyllingebrystet tages af lægges halverede tomater med skærefladen nedad på den varme pande og får et par minutter, derfra kan de komme direkte på tallerkenen.)
Pynt med basillikumblade.

Ingen kommentarer: