1 pose rucola
1 pakke Breseola
Olivenolie
Dressing:
2 stk. hvidløg
1 spsk. reven ingefær
100 g. frisk revet peberrod
½ bakke creme fraiche
salt, peber
saften fra 1 citron
Til sidst: 2 modne mangofrugter
Fremgangsmåde:
Bland først alle krydderierne i creme fraichen, så dressingen er parat. Den må gerne rive noget - hvis du bliver nervøs over den meget peberrod, så hold lidt tilbage og stil det i en skål ved siden af.
Rucolaen skylles grundigt og vendes med lidt olivenolie. Læg dressingen ovenpå. Riv breseolaen i tilfældige stykker, og læg den oven på dressingen. Læg halvdelen af mangoen ovenpå. Vask så hænder, stik hænderne ned i hele baduljen og vend det rundt. Pynt med den anden halvdel af mangoen tilsidst.
onsdag den 20. oktober 2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar