onsdag den 20. oktober 2010

Kusine Sofias salat

1 pose rucola
1 pakke Breseola
Olivenolie

Dressing:

2 stk. hvidløg
1 spsk. reven ingefær
100 g. frisk revet peberrod
½ bakke creme fraiche

salt, peber
saften fra 1 citron

Til sidst: 2 modne mangofrugter


Fremgangsmåde:

Bland først alle krydderierne i creme fraichen, så dressingen er parat. Den må gerne rive noget - hvis du bliver nervøs over den meget peberrod, så hold lidt tilbage og stil det i en skål ved siden af.

Rucolaen skylles grundigt og vendes med lidt olivenolie. Læg dressingen ovenpå. Riv breseolaen i tilfældige stykker, og læg den oven på dressingen. Læg halvdelen af mangoen ovenpå. Vask så hænder, stik hænderne ned i hele baduljen og vend det rundt. Pynt med den anden halvdel af mangoen tilsidst.

Ingen kommentarer: