... en ældgammel sag fra Cranks Grønne Køkken.
2-3 rensede porrer
olivenolie
1 fed hvidløg
350 g. champignon
100 g. hasselnødder, mandler eller andre nødder (hassel er bedst)
3 tørrede grahamsboller eller 150 g. andet groft brød (ikke rugbrød)
1 spsk frisk timian, tørret kan gå an
2 dl. fløde
½ dl mælk
salt, peber
2 store æg
Porrer snittes forholdsvist fint og svitses i olien med hvidløg. Skivede cahmpignon tilsættes og simrer med i 5-6 minutter. Hakkede nødder og grovbrød i små tern tilsættes. Så fløde, mælk, salt og peber.
Det skal have konsistens som fars - hvis ikke, så tilsæt brød eller mælk så det bliver tilpas.
Det køler lidt af og æggene røres i.
I form og bages i ovnen ved 175 grader i ca. 40 minutter.
Spises med en fyldig salat, smager godt både varm og kold (evt. madpakke).
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar