Ca 200 g. kikærter
God olivenolie
hvidløg
citronsaft
salt
peber
tahin
Sæt kikærterne i blød i koldt vand i 24 timer
Hæld vandet fra og kog ærterne i ca. 1 time i friskt vand
Hæld vandet fra igen, gem ca. 1 dl. og lad ærterne køle ned.
Put ærterne i en blender eller foodprocessor og tilsæt lidt af kogevandet + en god sjat olivenolie
Tilsæt også 1-2 fed hvidløg og 1-2 spsk. citronsaft
Tilsæt 1-2 spsk tahin
Blend til en jævn konsistens, juster konsistensen med kogevand/olie.
Smag til med salt, peber og citronsaft.
Kan bruges som tilbehør / dressing / smørepålæg og dip.
søndag den 12. oktober 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
1 kommentar:
Nåååehhh... Mor! Sikke en dejlig side... Uhm og med lasagne! Det er godt at vide når man nu bor i Kolding... Og billedet har jeg jo endda taget! Har du også avokadosalaten på med limedressing? Kram Ida
Send en kommentar